Sâmbătă,
23.10.2021
Parțial Noros
Acum
15°C

Controale la terasele Sibiului: 9 angajați au fost amendați pentru că nu purtau mască

Controale la terasele Sibiului: 9 angajați au fost amendați pentru că nu purtau mască

Polițiștii sibieni au aplicat ieri nouă sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.500 de lei, angajaților pe care i-au prins fără mască de protecție în timp ce serveau la terase. Totodată, autoritățile locale au amendat trei pasageri care circulau cu autobuzul fără să poarte mască.

225 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați ieri în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă. Au fost executate acțiuni punctuale independente de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu pentru verificarea măsurilor de izolare/carantină, de protecție individuală pe terase, în alte spații publice și în mijloacele de transport în comun și de către polițiștii locali, doar pentru verificarea măsurilor de protecție individuală în mijloacele de transport în comun.

Cu această ocazie, au fost verificate 324 de persoane, 30 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 24 de mijloace de transport în comun. Polițiștii din cadrul I.P.J. au identificat nouă persoane care nu purtau mască de protecție în timp ce serveau clienții la terase și au aplicat tot atâtea sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.500 de lei. Totodată, polițiștii locali au aplicat trei sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei pentru pasagerii care au fost surprinși că nu purtau mască de protecție în autobuz, potrivit informațiilor transmise de Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii.

În urma verificărilor efectuate de Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, în cadrul a nouă societăți, s-a aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 10.000 lei pentru depozitarea necorespunzătoare a alimentelor.

Vă reamintim faptul că puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus