Marţi,
22.09.2020
Innorat
Acum
15°C

Încă un angajat Tursib a fost depistat cu infecție cu COVID-19

03 August 2020 10:53

Încă un angajat Tursib a fost depistat cu infecție cu COVID-19

Patru angajați ai societății de transport Tursib au fost depistați, până astăzi, cu infecție cu noul coronavirus. Este vorba despre patru femei de la departamentul economic, ultima dintre ele fiind confirmată în această dimineață.

După ce săptămâna trecută au fost anunțate trei infecții COVID-19 la Tursib, în această dimineață a fost confirmat un al patrulea caz - colega primelor angajate depistate. 

„Este colega de birou a celorlalte trei angajate care au fost depistate deja cu infecție cu noul coronavirus, la financiar. Momentan sunt în izolare trei persoane, dar a fost demarată o anchetă epidemiologică pentru acest ultim caz și vom vedea dacă vor fi izolate și alte persoane. Vom vedea cu cine a existat contact. Rezultatul pozitiv a ieșit în această dimineață”, a declarat Raluca Raț, purtător de cuvânt al societății sibiene. 

Vă reamintim că sursele Turnul Sfatului spun că primele angajate confirmate s-ar fi infectat în timpul liber. Acestea nu au avut contact cu șoferii, motiv pentru care transportul în comun în Sibiu nu ar trebui să aibă de suferit. 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Cititor Enescu

Acum 1 lună

Am văzut că șoferii nu prea poartă mască. E drept că e dificil să porți masca atâtea ore, dar e și un risc major pentru ei să nu o poarte.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus