Sâmbătă,
26.09.2020
Partial Noros
Acum
21°C

Casa de Cultură a Municipiului Sibiu: „Întreg sediul a fost dezinfectat, după cele șase confirmări COVID”

04 August 2020 12:46

Casa de Cultură a Municipiului Sibiu: „Întreg sediul a fost dezinfectat, după cele șase confirmări COVID”

Patru balerini și doi angajați ai Casei de Cultură a Municipiului Sibiu au fost confirmați cu infecție cu noul coronavirus. Conducerea instituției a luat măsura de a dezinfecta sediul sibian. 

După ce șase persoane au fost confirmate cu infecție cu COVID-19, a fost demarată o anchetă epidemiologică, de către specialiștii Direcției de Sănătate Publică. Totodată, conducerea Casei de Cultură a Municipiului transmite că toți contacții au fost puși în izolare și sediul a fost dezinfectat în totalitate.

„Referitor la situația îmbolnăvirilor cu SARS-COV2 înregistrate în rândul dansatorilor și personalului Teatrului de Balet Sibiu, vă informăm că ancheta epidemiologică este în derulare. Până în prezent, au fost testați toți cei 23 de dansatori din corpul de balet al Teatrului de Balet Sibiu și 5 angajați ai Casei de Cultură a Municipiului Sibiu. Dintre cei 23 de dansatori, 4 au fost testați pozitiv, iar din rândul personalului, 2 angajați. În cursul zilei de ieri, 3 august, a avut loc dezinfectarea întregului sediu al Casei de Cultură a Municipiului, inclusiv birourile, studioul de repetiții, camerele în care sunt cazați dansatorii și toate spațiile comune. Toate persoanele considerate contacți ai celor testați pozitiv se află în autoizolare la domiciliu”, a transmis Crina Mareș, purtător de cuvânt, la solicitarea Turnul Sfatului.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus