Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Mașină furată în plină zi pe str. Gladiolelor. Polițiștii au prins hoțul în 20 de minute, pe Mihai Viteazu

Mașină furată în plină zi pe str. Gladiolelor. Polițiștii au prins hoțul în 20 de minute, pe Mihai Viteazu

Un bărbat de 30 de ani, din Brașov, a furat ieri o mașină din cartierul Terezian. 20 de minute mai târziu, polițiștii sibieni l-au prins pe bulevardul Mihai Viteazu.

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu a fost sesizat telefonic ieri, în jurul orei 18:10, cu privire la furtul unei autoutilitare de pe strada Gladiolelor, din municipiul Sibiu. Autoritățile au stabilit că un bărbat ar fi sustras-o din fața unui magazin, profitând de faptul că utilizatorul autoutilitarei a lăsat-o cu motorul pornit, cu cheile în contact pentru a descărca marfă, iar în momentul în care se afla în interiorul magazinului aceasta a dispărut. 

Datele autoutilitarei au fost diseminate tuturor echipajelor de poliție aflate în teren, astfel că, 20 de minute mai târziu, un echipaj de poliție a observat, pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, în dreptul unei stații de autobuz, autoutilitara semnalată ca furată, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu. 

Polițiștii au procedat regulamentar la oprirea acesteia în trafic folosind semnalele acustice și luminoase și au identificat la volanul vehiculului un bărbat, în vârstă de 30 de ani, domiciliat în județul Brașov, în urma verificărilor efectuate fiind stabilit că acesta nu figurează în evidențele Poliției Române ca fiind deținător de permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, emis de nici un stat. 

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicul (art. 335 alin 1 cod penal) și furt în scop de folosință, faptă prevăzută și pedepsită de art. 230 cod penal.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Un Sibian

Acum 3 ani

pun pariu ca il elibereaza in max. 10 zile...si ii spun sa nu mai faca!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus