Joi,
18.08.2022
Cer Senin
Acum
24°C

Ce facem în weekend? Mergem la ESTE Film Festival și ascultăm muzică la Sibiu Guitar Meeting

Ce facem în weekend? Mergem la ESTE Film Festival și ascultăm muzică la Sibiu Guitar Meeting

În acest weekend ne bucurăm de evenimente în aer liber și ne lăsăm purtați de atmosfera de festival. A șasea întâlnire a chitariștilor din România pregătește mai multe concerte pentru iubitori de muzică, iar ESTE Film Festival prezintă cinefililor câteva proiecții inedite, care nu trebuie ratate.

Vineri, 18 septembrie

O pizza gustoasă face orice sfârșit de săptămână mai savuros. La „Pizza by Tango”, puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Tot ce trebuie să faceți este să comandați și să ridicați preparatele de la locație sau să solicitați să fie livrate oriunde vă aflați, gratuit.

De miercuri, a început cea de-a cincea ediție a ESTE FILM festival. Organizatorii îi așteaptă pe cinefili să descopere cele mai bune scurtmetraje românești, dar și filme europene. Mai multe detalii despre bilete și program puteți afla pe pagina de Facebook  a evenimentului.

La muzeul Astra începe vineri ediția de toamnă a Târgului Frumos. Ceramic. Folositor. Târgul ține până duminică, iar pe parcursul celor trei zile 26 de meșteri olari vor  demonstra publicului tehnici de prelucrare a lutului şi vor găti pe vatră deschisă, în vase de lut, reţete tradiţionale, specifice zonei din care provin. Informații suplimentare puteți afla de aici.

De la ora 19, la Muzeul Național Brukenthal are loc o competiție de jazz, ce are drept scop promovarea tinerelor talente și crearea unei atmosfere boeme pentru publicul din curtea interioară a palatului.

Tot vineri începe Sibiu Guitar Meeting. Cea de-a șasea întâlnire a chitariștilor din România are loc în Piața Habermann. Seria concertelor este deschisă vineri, de la ora 21 de Adrian Despot și Cezar Popescu de la Vița de vie, la Joyme Pub. Biletele sunt puse în vânzare pe platforma IaBilet.ro.

Sâmbătă, 19 septembrie

La teatrul Gong, de la ora 10 și de la ora 18, copiilor li se pregătește spectacolul „Frumoasa din pădurea adormită”. Prețul unui bilet este de 50 de lei, preț valabil pentru membrii aceleiași familii, dar nu mai mult de 10 persoane.

De la ora 11:30, micuții sunt așteptați în Orașul Artiștilor, unde vor putea participa la atelierul „Arhitect pentru o oră” susținut de Diana Ribana. Mai multe detalii puteți afla accesând pagina de Facebook a evenimentului.

La Backyard, de la ora 16, atmosfera de petrecere va fi întreținută cu muzică mixată de DJ Cipi Hampu.

De la ora 20, la Sala Thalia, în cadrul ESTE Film festival rulează filmul „Cei care au rămas”. Informații suplimentare puteți afla de aici.

Duminică, 20 septembrie

Spectacolul  „Frumoasa din pădurea adormită” se joacă și duminică de la ora 10 și de la ora 18, la Teatrul Gong.

Ultima seară a Sibiu Guitar Meeting se încheie la ora 19, în Piața Haberman, cu un concert susținut de  Mircea Vintilă și Emeric Imre.

De la ora 20, la Fabrica de cultură se joacă „Iubire cu năbădăi” în regia Șerban Puiu. Bilete disponibile găsiți aici

 

 

 

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus