Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Horațiu Marin, ALDE: ”am votat pentru o administrație implicată. Dar organizarea este foarte slabă”

Horațiu Marin, ALDE: ”am votat pentru o administrație implicată. Dar organizarea este foarte slabă”

Candidatul ALDE pentru funcția de primar al municipiului Sibiu, Horațiu Marin, consideră inacceptabile neregulile descoperite în prima parte a zilei de duminică în derularea alegerilor locale.

Horațiu Marin a votat în cadrul unei secții amenajată la Școala gimnazială nr. 16 din municipiul Sibiu. ”Astăzi am votat pentru o administrație implicată în dezvoltarea Sibiului și pentru o echipă competentă și dedicată acestui obiectiv. Implicarea face diferența”, a spus Horațiu Marin.

Referitor la modul în care se desfășoară scrutinul, acesta califică drept ”o situație gravă” numărul mare de nereguli sesizate până acum. ”Foarte slab organizat votul. S-au descoperit deja buletine gata ștampilate. Și asta nu într-o singură secție, ci în mai multe. Sunt buletine ștampilate cu PNL. O situație total nedemocratică, inacceptabilă”, adaugă Horațiu Marin.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 817

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Oigo Kukuruku

Acum 3 ani

o fost si el pus prefect cateva zile de tatucii de la bucuresti (ca in sb nu-l alege nimeni) si se crede cineva.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus