Duminică,
19.05.2024
Partial Noros
Acum
23°C

Primul primar pe care USR PLUS îl are la Sibiu provine din PSD

Primul primar pe care USR PLUS îl are la Sibiu provine din PSD

Timotei Păcurar este primul candidat al Alianței USR PLUS care reușește să câștige un post de primar în județul Sibiu. Este vorba de cel al comunei Micăsasa.

Cu 38 de voturi peste cele obținute de Sorin Popa (primarul în funcție, reprezentant al PSD), Timotei Păcurar va deveni primarul comunei Micăsasa, anunță reprezentanții Alianței USR PLUS Sibiu. Potrivit lor, Timotei Păcurar a obținut 549 de voturi, în timp ce Sorin Popa a contabilizat 508 voturi valabil exprimate.

Interesant este faptul că Timotei Păcurar a mai fost membru de partid la începutul legislației trecute, fiind înscris în PSD. De altfel, a fost și lider al organizației de tineret a PSD Micăsasa. Ciclist profesionist, absolvent al Facultății de Jurnalism, Păcurar s-a făcut remarcat prin mai multe acțiuni civice, culturale și sportive. Iar prezența sa în rândurile PSD a fost temporară, despărțirea producându-se după relativ puțin timp din motive de incompatibilitate.

Admiterea sa în rândurile USR a fost făcută după serioase analize, declara Adrian Echert, președintele organizației județene a USR Sibiu. ”La Micăsasa, candidatul a adus în comunitate foarte multe proiecte pe turism, inclusiv campionate internaționale de biciclete. A fost convins de către primarul de atunci să intre în PSD și să facă împreună lucruri pentru comunitate. Apoi a văzut multe lucruri care nu îi plac, care nu țin de moralitate și legalitate. A hotărât să se dezică de primar, dar și-a dat seama că ar putea face mult mai multe pentru comunitate în continuare. Inițial, când am auzit de TSD, am pus șablonul și nu s-a potrivit. Apoi am zis că trebuie să vorbim cu el și să-l cunoaștem. Este un băiat foarte tânăr care a făcut multe lucruri pentru comunitate și ne-am gândit să-i dăm o șansă”, declara înainte de alegeri Adrian Echert pentru Turnul Sfatului.

Sursa foto: USR PLUS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 7576

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus