Duminică,
01.11.2020
Parțial Noros
Acum
5°C

Doi primari au fost aleși cu 100%. ”Fără stres”

28 Septembrie 2020 10:31

Doi primari au fost aleși cu 100%. ”Fără stres”

Nicolae Dancu și Marius Urian, primarii PNL din Păuca și Șeica Mică au câștigat alegerile cu cel mai mare procent posibil: 100%. Cei doi nu au avut contracandidați și spun că ziua votului a fost una fără stres. ”Am făcut ieri ce am făcut de fiecare dată, am mers la vot, dar fără stres”, spune Urian, primarul din Șeica Mică. Întrebat dacă nu e periculos pentru un primar să fie ales cu 100%, Urian e liniștit: ”n-am oprit pe nimeni să candideze, e democrație”.

La Păuca, Nicolae Dancu a candidat din nou fără a avea oponent, așa cum s-a mai întâmplat de patru ori în cele opt rânduri, în câte a candidat. De altfel, Dancu este primarul din județ cu cele mai multe mandate. ”N-am fost stresat nici pentru consiliul local și nici pentru cel județean. Ieri am verificat în comună ca procesul electoral să decurgă normal”, spune primarul.

În Consiliul Local Păuca, PNL a fost votat de 70% din electori, PSD a obținut 17%, iar Pro România – 5%.

Marius Urian, aici în fotografie cu liderul PSD Sibiu, Bogdan Trif, a fost ales în mandatul precedent pe listele PSD, însă cu o lună înaintea alegerilor locale din acest an a trecut la PNL. În urma mișcării, social-democrații nu au mai avut timp să-și facă altă echipă cu care să candideze în comună. Pentru Consiliul Local Șura Mică a existat o singură listă, cea a PNL. ” ”Nu a mai depus dosar niciun alt candidat. Sunt singurul candidat la primărie, cu singura echipă. Cine să se mai înscrie dacă am unificat echipele?”, întreba înaintea alegerilor, primarul.  

Vizualizari: 2123

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus