Vineri,
02.12.2022
Innorat
Acum
4°C

Încă doi angajați infectați cu SARS-CoV-2 la Permise. Serviciul își reia activitatea de vineri

Încă doi angajați infectați cu SARS-CoV-2 la Permise. Serviciul își reia activitatea de vineri

După testarea celor 27 de persoane care au intrat în contact cu angajatul Serviciului permise din cadrul Instituției Prefectului Sibiu depistat în cursul zilei de miercuri ca fiind bolnav de Covid-19, alți doi colegi ai acestuia au fost confirmați pozitiv.

”Vă informăm că astăzi, 1 octombrie, au sosit rezultatele testelor celor 27 de angajați contacți cu persoana confirmată pozitiv ieri. Un număr de două persoane, angajate în cadrul serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din Instituția Prefectului – județul Sibiu au primit rezultate pozitive, o persoană angajată a Instituției Prefectului va repeta testul întrucât a fost neconcludent, iar 24 de persoane au primit rezultate negative”, anunță reprezentanții Instituției Prefectului într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului.

Sursa citată anunță că Serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor – a cărui activitate a fost suspendată începând de miercuri pentru dezinfecția spațiilor și în așteptarea rezultatelor testelor pentru Covid-19 (detalii aici) – va avea din nou program cu publicul începând de vineri, 2 octombrie. Solicitările sibienilor care au avut programări în ziua de 1 octombrie vor fi preluate în cursul zilei de sâmbătă. ”Persoanele care în data de 1 octombrie 2020 aveau programare în cadrul serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, fie pentru susținerea probei teoretice sau practice, fie pentru preschimbarea permiselor de conducere auto, înmatricularea/transcrierea auto, sau autorizarea provizorie în circulație, acestea, respectând orele de programare sâmbătă, 3 octombrie 2020 vor beneficia de serviciile pentru care aveau programare”, anunță Instituția Prefectului Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1747

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus