Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

Focar de infecție la o fabrică de confecții din Sibiu

Focar de infecție la o fabrică de confecții din Sibiu

Mai mulți angajați ai unei fabrici de confecții din municipiul Sibiu au fost confirmați cu infecție cu COVID-19. Direcția de Sănătate Publică a desfășurat o anchetă epidemiologică în urma căreia a dispus întreruperea activității în cadrul societății.

În cadrul unei societăți producătoare de confecții evoluează un focar cu șase cazuri pozitive. În urma anchetei epidemiologice au fost identificați șapte contacți de familie și 12 contacți de serviciu. Pentru cei 19 contacți s-a dispus măsura carantinei la domiciliu, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu. Pentru cele șase persoane confirmate pozitiv s-a dispus evaluarea clinică în spital. 

De asemenea, în data de 2 octombrie și în data de 6 octombrie s-a efectuat dezinfecția în cadrul societății. Până în data de 12 octombrie s-a decis întreruperea activității în cadrul societății. 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus