Joi,
18.08.2022
Partial Noros
Acum
29°C

O nouă investiție la compania thyssenkrupp Bilstein Sibiu. „În perioada difcilă pe care o traversăm ne-am putut îndeplini obiectivele de creștere pe piața locală”

O nouă investiție la compania thyssenkrupp Bilstein Sibiu. „În perioada difcilă pe care o traversăm ne-am putut îndeplini obiectivele de creștere pe piața locală”

Deși 2020 a fost și continuă să fie un an al provocărilor, cu multe dificultăți legate de vremurile pe care le traversăm, thyssenkrupp Bilstein Sibiu își realizează cu tenacitate planurile de creștere. Într-un an atipic, în care compania s-a concentrat pe diminuarea efectelor negative ale pandemiei, a reușit să  își realizeze și planurile legate de extinderea capacității de producție a sediului din Zona Industrială Vest a Sibiului.

În luna iulie 2020 a fost finalizată o nouă investiție, mai exact extinderea capacității de producție printr-o construcție modernă ce include o zonă dedicată liniilor de producție, depozite, laboratoare de calitate, ateliere de mentenanță și spații pentru birouri.

Reprezentanții companiei au declarat: „thyssenkrupp Bilstein Sibiu a crescut constant în ultimii ani din toate punctele de vedere. Este o mare bucurie că în perioada dificilă pe care o traversăm ne-am putut îndeplini obiectivele de creștere pe piața locală. Prin susținerea grupului thyssenkrupp Bilstein și efortul echipelor tehnice implicate, am reușit construcția unei extensii a capacității noastre de producție, o clădire la cele mai înalte standarde. Acest lucru înseamnă oportunități profesionale pentru forța de muncă calificată și operatori producție, oportunități de carieră pentru inginerii și specialiștii din ariile tehnice conexe dar și pentru cei care acum se află  în formare, elevii noștri încadrați în învățământul dual.

Dovedim din nou spiritul de #bilsteiner, stabilitatea și viziunea pe termen lung a companiei. Creșterea capacității de producție aduce beneficii din punct de vedere al dezvoltării afacerilor în industria auto pentru grupul internațional thyssenkrupp Bilstein, pentru dezvoltarea economiei locale și pentru angajații noștri care vor beneficia de spații de lucru moderne, tehnologie de vârf și oportunități de dezvoltare profesională într-o industrie dinamică”.

Pentru cei interesați de oportunități profesionale reale în industria auto din Sibiu un punct bun de pornire este pagina de cariere a companiei.

thyssekrupp Bilstein este o prezență stabilă în industria auto din Sibiu încă din anul 1996 sub diverse forme de organizare. Compania face parte din grupul internațional thyssenkrupp, divizia Automotive Tehnologies care realizează componente și servicii de înaltă tehnologie pentru sectorul auto. Cu peste 1000 angajați în trei puncte de lucru, thyssenkrupp Bilstein produce următoarele categorii de produse: amortizoare active și pasive, echipament original pentru clienți de renume mondial; peste 1500 de modele de amortizoare after market și proiecte speciale. Gama de produse include atât amortizoare mono și bi-tubulare cât și componente pentru amortizoare, livrate celorlalte fabrici din grup. Produsele noastre se livrează global: în Europa, Asia, Africa, America și Australia.

Principiul primordial al thyssenkrupp Bilstein Sibiu este excelența operațională, ceea ce înseamnă concentrarea pe procese și produse de cea mai bună calitate, logistică de primă clasă și un nivel ridicat de eficiență.

Află mai multe despre produsele si tehnologiile Bilstein dar și despre echipă, oamenii care lucrează aici și poveștile lor de succes cât și oportunitățile de carieră pe care le oferă, pe website-ul companiei: https://bilstein.ro/.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 4850

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus