Vineri,
09.12.2022
Cer Senin
Acum
7°C

Primăria Sibiu: Strada Turda se închide parțial pentru lucrări la canalizare 

Primăria Sibiu: Strada Turda se închide parțial pentru lucrări la canalizare 

În perioada 19-23 octombrie, strada Turda se va închide traficului parțial, între sensul giratoriu de pe șoseaua Alba Iulia și calea ferată industrială. Aceste restricții sunt necesare pentru execuția unei investiții a SC Apă Canal SA prin care se va moderniza sistemul de canalizare menajeră. În această perioadă, ruta ocolitoare care poate fi utilizată de traficul auto este str. Europa Unită. 

Restricțiile vor devia și traseele Tursib numerele 111, 113, 114 și 115, fără să afecteze într-o mare măsură transportul angajaților care lucrează în zona vest, urmând să fie utilizate aceleași stații de debarcare/îmbarcare. Doar două stații de autobuz situate pe strada Turda vor fi afectate de restricții, angajații având însă în apropiere alte două stații pe care le pot utiliza. 

 

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing

Primăria Municipiului Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Mister 69

Acum 2 ani

Poate reusiti sa o si largiti un pic....ca na aveti spatiu....sa faceti un trotoare....eventual si o pista de biciclete...sau aste sunt SF-uri?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus