Miercuri,
08.12.2021
Ceata
Acum
0°C

Reacție după invalidarea mandatului primarului ales Astrid Fodor: ”Se fac presiuni”

Reacție după invalidarea mandatului primarului ales Astrid Fodor: ”Se fac presiuni”

Președintele FDGR, Paul Jurgen Porr, nu crede în coincidențe și spune că notificarea transmisă de ANI în cazul primarului Astrid Fodor poate fi interpretată ca o presiune pentru diferite jocuri politice. ”Pentru o chestiune din 2014, care a mai fost trecută o dată prin două sau trei tribunale și care și-au spus un verdict, fix  acum, după alegeri, a fost scoasă nota aia de la naftalină și băgată din nou pe rol. Iar judecata a fost exact așa cum trebuie pentru unii”, a declarat Porr.

Conform liderului FDGR, Astrid Fodor nu trebuia lăsată să candideze dacă se știa că sunt probleme de natură juridică. ”Se fac presiuni. Se fac presiuni, pentru că pe urmă pot negocia mai ușor cu cineva care se află sub presiune. Altă logică eu nu văd. Numai așa, o pură întâmplare, acum, fix la o zi sau două după ce a câștigat alegerile? Mă rog, mai sunt și coincidențe, dar mai rar. Dacă era ceva, nu trebuia lăsată să candideze. Eu nu sunt jurist, nu pot exprima o opinie juridică, dar pot emite o părere a unui om care judecă cu capul”, a mai spus președintele FDGR.

Vizualizari: 3305

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Adrian Raul

Acum 1 an

PNL-ul vrea toata puterea.... ce nu e clar ? Credeati ca PNL e diferit de PSD ?...teapa daca ati pus botul.
Raspunde

GRIGORE MANEA

Acum 1 an

PNL=PSD=ACEEASI MIZERIE! Sa auzim numai de bine!
Raspunde

Pro Sibieni

Acum 1 an

Pentru Ioana cu arcul sau ....cu ce se poate: nu o mai ridicați în slăvi pe aroganta de primăriță pentru că a făcut foarte puține lucruri pentru comunitatea sibiană, raportat la remunerația pe care a luat-o lunar(cca. 18000 lei/lună net). Este inadmisibil ca la sfârșit de an să vi și să comunici că ai excedent bugetar, că nu ești în stare să folosești banii din vistierie. Așa că.....vă meritați soarta cu asemenea specimene în conducerea administrației publice. Culmea, din cauza unora ca tine, suferim și noi, ceilalți, care suntem realiști, cu capul pe umeri!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus