Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

VIDEO - TIR fără o roată, filmat pe centura ocolitoare a Sibiului

VIDEO - TIR fără o roată, filmat pe centura ocolitoare a Sibiului

Un șofer care circula pe centura ocolitoare a Sibiului a filmat un TIR care circula fără o roată pe partea din stânga spate a platformei.

În imaginile postate pe rețelele de socializare se poate observa cum platforma TIR-ului este ușor înclinată spre stânga. De asemenea, din imagini nu se poate vedea dacă platforma are număr de înmatriculare, iar sistemul de lumini prezintă defecțiuni evidente.

Iată videoclipul mai jos:

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, polițiștii de la autostrăzi spun că nu pot lua măsuri în baza unor imagini realizate cu aparate neomologate și încurajează șoferii ca atunci când observă o situație potențial periculoasă să sune la 112.

”Recomandarea la adresa șoferilor care observă astfel de nereguli în trafic este să apeleze 112 și nu să filmeze, mai ales că utilizarea telefonului în timpul șofatului este interzisă. Șoferii să apeleze 112 pentru a putea lua măsuri și corecta astfel de comportamente care pot conduce la producerea de accidente rutiere”, au transmis reprezentanții Poliției.

Sursa video: Ilie Luca/Facebook Info Trafic Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2715

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Teofan Zacuscă

Acum 3 ani

Ce inseamna "aparate neomologate".... adica toate acele aparate care nu sunt pe placul mafiei pesediste si nici al celei peneliste, din moment ce nu au facut nimic sa schimbe acea regula imbecila ? Adica daca filmezi un politician cu telefonul tau de ultima generatie, umbland beat cu masina sau facand tot felul de abuzuri, nu il poti acuza....pentru ca telefonul tau "nu e omologat"...de catre mafia din care face parte acel individ ?!..cam asa ceva.
Raspunde

SIM SIM

Acum 3 ani

Eu observ ca ii lipsesc 2 roti, nu una cum scrie in titlu. Cred ca trebuie sa merg la oftalmolog
Raspunde

Kookooroo C.

Acum 3 ani

Dar sofer avea acest TIR? Sau era undeva in urma la o ..cafea?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus