Duminică,
17.01.2021
Acum
0°C

Ajutor de 10.000 de euro: structurile modulare de la Spitalul Județean, acoperite cu donații și voluntariat

Ajutor de 10.000 de euro: structurile modulare de la Spitalul Județean, acoperite cu donații și voluntariat

Structurile modulare amplasate în curtea Spitalului județean Sibiu în contextul pandemiei de Covid-19 au primit acoperiș în urma donațiilor și muncii unor voluntari.

Un grup de oameni de afaceri din Sibiu a decis să îmbunătățească viața pacienților Covid-19 care ajung în structurile modulare amplasate în curtea Spitalului județean. Prin urmare, au donat bani, materiale de construcții și au și lucrat într-o zonă cu un risc ridicat la infectarea cu virusul SARS-CoV-2 la construirea șarpantelor și învelitorilor necesare pentru a acoperi structurile modulare metalice. 

Efortul lor a fost cuantificat la o valoare de aproximativ 10.000 de euro de către Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu. ”În sprijinul Spitalului Județean Sibiu au venit și persoane private, care au ales să-și arate solidaritatea și să contribuie cu soluții: Sorin și Alina Huciu, alături de arhitectul Radu Badilă, Tiberiu Țînț și Cristian Popa. Ei s-au implicat cu materiale, dar și cu servicii de specialitate, pentru realizarea acoperișului necesar structurilor modulare de la Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu, astfel încât pacienții tot mai numeroși care ajung aici să aibă parte de condiții mai bune de așteptare.Valoarea totală a lucrărilor se ridică la aproximativ 10.000 €. Le mulțumim tuturor pentru generozitatea de care dau dovadă, dar și pentru încrederea pe care o arată prin gestul lor: încrederea că împreună putem depăși această perioadă grea. Mulțumesc și personalului tehnic al spitalului care lucrează ore lungi pentru finalizarea amenajărilor suplimentare”, a scris Daniela Cîmpean pe pagina sa de Facebook.

Alina și Sorin Huciu au instituit o tradiție în inițierea și derularea unor campanii sociale în cadrul acestei pandemii. De la eliminarea chiriilor în perioada stării de urgență, la donații pentru persoanele afectate de Covid-19 ori campanii pentru lucrătorii din sistemul medical, cei doi soți au fost prezenți în mai tot județul Sibiu.

Sursa foto: Facebook / Daniela Cîmpean

Vizualizari: 1977

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus