Marţi,
13.04.2021
Parțial Noros
Acum
17°C

Magazin amendat cu 10.000 de lei, pentru că depozita necorespunzător produsele

Magazin amendat cu 10.000 de lei, pentru că depozita necorespunzător produsele

Un magazin a fost amendat ieri cu 10.000 de lei, pentru depozitarea necorespunzătoare a unor produse alimentare. De asemenea, mai mulți sibieni au fost sancționați contravențional pentru că au fost prinși fără mască sau pentru că au ieșit din casă după ora 23, fără un motiv întemeiat sau fără declarație pe propria răspundere.

Inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Sibiu au efectuat ieri șase controale la unități de procesare și vânzare cu amănuntul al produselor alimentare din județ. Cu această ocazie a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 10.000 lei pentru depozitare necorespunzătoare a produselor alimentare, transmite Prefectura.

În cadrul controalelor specifice ale poliției și poliției locale, în contextul COVID, au fost verificate 980 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 49 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 228 de mijloace de transport, din care 72 de mijloace de transport în comun. 

În urma controalelor, polițiștii sibieni au aplicat 49 de sancțiuni contravenționale în valoare de 3.000 de lei, din care:

-44 de sancțiuni în valoare de 1.500 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție

-5 sancțiuni în valoare de 1.500 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.   

Polițiștii locali sibieni au verificat 147 de persoane și au aplicat 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție.

Jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu. De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse pe raza stațiunilor montane Bâlea și Păltiniș. În urma desfășurării activităților au fost  aplicate 5 avertismente scrise pentru nerespectarea măsurilor dispuse.

 

Puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 3 luni

Cine a furat drapelul Romaniei din balconul in care este arborat drapelul Austriei?(Daca era al Ungariei il vedeati imediat!)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus