Marţi,
02.03.2021
Innorat
Acum
3°C

Trei tineri au fost prinși de jandarmi, în centrul orașului, cu un aparat de sudură furat

Trei tineri au fost prinși de jandarmi, în centrul orașului, cu un aparat de sudură furat

Un echipaj de jandarmerie, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Târgul Vinului din municipiul Sibiu, a observat trei tineri ce transportau un bagaj voluminos, care la vederea forțelor de ordine au manifestat un comportament suspect. S-a dovedit ulterior că cei trei ar fi furat dintr-o curte un aparat de sudură. Totul s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute.

Tinerii în vârstă de 14, 20 și 21 de ani din județul Sibiu au fost identificați de jandarmi iar în urma verificărilor efectuate, a fost găsit asupra lor un aparat de sudură, cu inscripția Nordica, despre care au declarat că l-au sustras din curtea unui imobil de pe strada Moldovei din municipiul Sibiu. Echipajul de jandarmerie a identificat persoana vătămată, acesteia fiindu-i predat bunul sustras. Tinerii au fost conduși la sediul Jandarmeriei Sibiu, unde au fost întocmite actele de constatare, transmit reprezentanții instituției.

Persoanele în cauză împreună cu actele de constatare au fost predate polițiștilor din cadrul I. P. J. Sibiu pentru continuarea cercetărilor.

Tot în acest caz, asupra tânărului în vârstă de 21 de ani, a fost găsit un plic de mici dimensiuni, în care se afla materie vegetală de culoare verde (produs susceptibil a avea efecte psihoactive). 

Jandarmii au întocmit actele de constatare, care au fost predate polițiștilor pentru continuarea cercetărilor.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus