Luni,
01.03.2021
Innorat
Acum
0°C

Un nou proiect de educație pentru egalitate de gen. Grădinițele și școlile primare se pot înscrie până în 20 februarie

Un nou proiect de educație pentru egalitate de gen. Grădinițele și școlile primare se pot înscrie până în 20 februarie

Asociația pentru Libertate și Egalitate de gen lansează un nou proiect de educație pentru egalitate de gen. Cu ocazia Zilei Internaționale a Educației, A.L.E.G. lansează proiectul „Beneficiile egalității de gen în educație”, inițiativă care invită grădinițele și școlile primare interesate să se înscrie până în data de 20 februarie pentru a putea  beneficia de formare și schimburi de experiență.

Proiectul are drept scop să ofere grădinițelor și școlilor primare oportunități gratuite de formare a cadrelor didactice, dar și a personalului administrativ, pentru recunoașterea stereotipurilor de gen și abordarea lor în contexte educaționale variate (științe, robotică, literatură pentru copii etc.), precum și de participare la crearea unui set de instrumente educaționale pe această temă, se arată într-un comunicat de presă.

Grădinițele și școlile înscrise în proiect vor avea ocazia unui schimb de practici cu alte școli și grădinițe din țările participante la proiect, cu ocazia unei tabere destinate cadrelor didactice, ce va avea loc în Pisa, Italia în 2022. Scopul este de a ajuta profesioniștii în educație să-și îmbunătățească abilitățile de a gestiona stereotipurile de gen și de a genera contexte de învățare care să contribuie la eliminarea discriminării și la o societate mai incluzivă.

Grădinițele și școlile primare își pot exprima interesul de a participa la proiect printr-un mesaj la adresa contact@aleg-romania.eu până pe data de 20 februarie 2021.

Beneficiile Egalității de Gen în Educație (Boosting Gender Equality in Education) este un proiect european finanțat în cadrul programului „Fonduri pentru drepturi, egalitate și cetățenie“ și se implementează concomitent în patru țări: Cipru, Italia, Lituania și România, pentru a promova egalitatea de gen în educația timpurie (grădinițe și școli primare).

Vizualizari: 948

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Cosmin Codru

Acum 1 lună

Nu slabesc globalistii, polulatiile cu prostia asta....egalitarista. "egalitate de gen", de culoare, de orice......cand de fapt oamenii sunt foarte diferiti, femeile si barbatii sunt foarte diferiti iar rezultatele muncii lor sunt diferite. Neomarxismul globalist o pus stapanire pe societatile americane si europene si continua politica de androginizare, politica scelerata, creeata de niste oameni profund bolnavi, care, odata urcati in fruntea sistemului, isi imping ideile bolnave asupra "supusilor"...adica a noastra, a majoritatii, care suntem tratati precum vitele. Priviti circul asta cu vaccinarea...nu ca as fi impotriva vaccinurilor, dar toata povestea asta nu face altceva decat sa-i expuna pe acesti globalisti scelerati. Egalitatea lor e mai buna decat egalitatea bolsevicilor....cam asta vor sa ne spuna....practic se pregatest eun dezastru. Femeile nu mai fac copii, toate se cred dive, ca in filmele manipulatoare de pe netflix, hbo si altele....barbatii sunt portretizati ca fiind niste tantalai sau nenorociti asupritori, negrii ca victime si tot asa....pentru a semana discordia si a baga frica in toti, fiindca doar asa isi pot duce aceste planuri la capat...
Raspunde

Globalista Lui Schindler

Acum 1 lună

Te roade grija că ne androginizează globaliștii bărbații? Te bați cu un inamic inexistent. Mai citește pe Turnul Sfatului și ai să vezi în fiecare zi câteva știri cu bărbați care își bat nevestele, copiii, vecinii ... Bețiile, certurile, jignirile și nesimțirea îți plac mai mult? Dacă ai veni la firma mea să te angajezi și eu ți-aș da cu flit din prima, ți-ar conveni? Lasă bătăliile cu sexomarxiștii, că România adevărată arată cu totul altfel: https://www.turnulsfatului.ro/2021/01/25/barbat-retinut-dupa-ce-a-incalcat-ordinul-de-restrictie-a-amenintat-o-pe-fosta-iubita-179537
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus