Miercuri,
21.04.2021
Innorat
Acum
9°C

Preotul Necula, invitat de Ministerul Sănătății să susțină campania de vaccinare: ”nu pentru moment”

Preotul Necula, invitat de Ministerul Sănătății să susțină campania de vaccinare: ”nu pentru moment”

Cel mai vizibil preot din Sibiu și printre cei mai cunoscuți preoți ortodocși din România, Constantin Necula a refuzat să participe la o campanie de informare publică inițiată de Ministerul Sănătății, pe tema vaccinării împotriva Covid-19.

Informația că Ministerul Sănătății a decis să includă și fețe bisericești în campania pentru vaccinarea împotriva Covid-19 a fost făcută publică de jurnaliștii de la Libertatea. Potrivit lor, implicarea preoților ar avea rolul de a crește încrederea în vaccin. Dacă preotul romano-catolic Francisc Doboș a acceptat și a filmat deja un spot pentru această campanie, preotul ortodox Constantin Necula a invocat oboseala în refuzul implicării imaginii sale într-un astfel de demers.

”Am avut o conversație cu cei de la Ministerul Sănătății, dar am temperat discuțiile. Nu le-am dat niciun răspuns în momentul discuțiilor, vom vedea pe viitor. Momentan am luat o pauză de la tot ce înseamnă exterior, pentru că am obosit. Ca să fiu sincer, nu mai lucrez la nimic altceva decât la ce am de făcut pentru mine, pentru facultate. În perioada asta sunt foarte ocupat cu facultatea și chiar am temperat astfel de discuții. Știu că au fost sunate mai multe persoane, nu cunosc numele lor, dar eu momentan nu am dat niciun răspuns concret. Am discutat cred că în ultimele două săptămâni, nici nu mai știu exact. Peste o perioadă vom discuta din nou și vom vedea. Sunt deschis dialogului, dar nu pentru moment”, a declarat Necula pentru cei de la Libertatea.

Vizualizari: 7924

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Till Eulenspiegel

Acum 2 luni

Una la mina:''Popa-a spus saracului/'-Banu-i ochiul dracului!/Insa preacinstitii pochi/Tot privesc pe dracu-n ochi.'' Doua la mina: ''Cauta-i pe viteji in temnite si pe prosti printre popi !'' Trei la mina: ''Despre popi ce-aud nu-mi pasa/Argumente am concrete:/Ieri am dus trei popi acasa/Ca sa sprijin un perete!''
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Igor Sevchenko

Acum 2 luni

Păi ce putem cere unui medieval care citește babelor din cărțile scrise de ciobani misogini acum 2000 de ani. Ce sa îi spunem de știință. Dar cel mai bine sa nu se vaccineze. Abia aștept să mă vaccinez eu și să pot rade de cretini.
Raspunde

Diplomatia salveza Preotia

Acum 2 luni

"Ştiu faptele tale; că nu eşti nici rece, nici fierbinte. O, de ai fi rece sau fierbinte! Astfel, fiindcă eşti căldicel - nici fierbinte, nici rece - am să te vărs din gura Mea."
Raspunde

Ion Ion

Acum 2 luni

Mai Igor draga, sper să-ți ajute vaccinul si la cap ca ai lipsuri majore.
Raspunde

Kokos Kokos

Acum 2 luni

D-le Necula , aveam o parere buna despre dumneavoastra , va vedeam un preot deschis la minte , insa se pare ca m-am inselat! M-ati dezamagit total cu atitudinea dvs.! Auzi : "sunt obosit!" .Mai bine fiti barbat si spuneti ca nu vreti sa va vaccinati!
Raspunde

I .

Acum 2 luni

e tare usor sa critici. Ca se vaccineaza sau nu, e alegerea personala a dansului. Iar la cata reclama si spam este zilnic in jurul acestei pandemii, doar asta mai lipsea - ca acele minute frumoase zilnice (care sunt ca o insula departe de larma asta zilnica) ale emisiunii Zi de zi, sa fie si ele virusate de isteria asta.
Raspunde

X X

Acum 2 luni

Un mistificator de ev mediu...si inca mai prinde
Raspunde

No Name

Acum 2 luni

Ordinul 194 din 2015, articolul 52, punctul 8, citat din lege: " Este interzisă difuzarea de materiale publicitare pentru medicamente sau tratamente prezentate sau recomandate de profesionişti în domeniul sănătăţii, organizaţii academice, ştiinţifice, fundaţii, de personalităţi ale vieţii publice, culturale, ştiinţifice, sportive sau de alte persoane care, datorită celebrităţii lor, pot încuraja consumul acestor medicamente sau folosirea tratamentelor respective"
Raspunde

Teo 1

Acum 2 luni

Si uite asa se adevereste proverbul,sa nu faci ce face popa.
Raspunde

Icsulesci Varan

Acum 2 luni

E normal.Locul preotului e in biserica nu la televizor.Ma bucur pentru Cucernicia Sa.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus