Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
7°C

Listă de așteptare, în platforma de vaccinare. Cum va funcționa

Listă de așteptare, în platforma de vaccinare. Cum va funcționa

În platforma de programare pentru vaccinare va exista o listă de așteptare, a anunțat medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare.

"O persoană, când își face cont în platformă, își exprimă opțiunea să intre în lista de așteptare, selectează un centru de vaccinare pentru care optează și va vizualiza numărul de persoane care sunt în față pe acea listă.

Când se vor elibera locuri, persoanele care sunt în lista de așteptare vor fi notificate prin sms și email, se rezervă locul în centrul pentru care a optat timp de 24 de ore. În acest interval, persoana poate opta pentru vaccinare acolo sau poate refuza programarea, moment în care sistemul notifică următoarele persoane.

Aplicația va notifica și că se deschid centrele noi și acele persoane pot ieși din listă și să se programeze în acele centre, moment în care vor fi șterse din lista de așteptare", a declarat Valeriu Gheorghiță, citat de digi24.ro

Comentarii

1 comentarii

John Doe

Acum 8 luni

Intreb pentru un prieten: lista cu programari "din eroare" de la consiliul judetean are optiune de "asteptare"?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus