Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

S-a trecut pragul de 700 de persoane decedate de COVID în Sibiu. Record de teste, astăzi

S-a trecut pragul de 700 de persoane decedate de COVID în Sibiu. Record de teste, astăzi

Ieri s-au efectuat 932 de teste, un record pentru județ în ultimele luni. În urma acestor teste s-au depistat 94 de persoane, cel mai mare număr din 12 ianuarie, atunci când s-au depistat 100 de infectări cu SARS CoV-2.

În luna februarie, numărul total al cazurilor depistate a ajuns la 836, iar numărul deceselor este de 47. În total, au decedat în urma infectării cu SARS CoV-2 701 sibieni. În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 19332 de persoane. Până la data curentă au fost vindecate 13.960 de persoane. La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 178 de persoane, dintre care pe ATI 20 adulți. La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 932 de teste.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 1303 persoane aflate în carantină la domiciliu și un număr de 386 persoane în izolare la domiciliu.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Sibian SB

Acum 1 an

Sper ca va mai aduceti aminte cand comentam f des la începutul pandemiei, legat de numărul ff redus de testări care se faceau... Veneau atunci la comentarii Elrking si alti "deștepți" (cel mai probabil angajati sau in legaturi stranse cu instituțiile responsabile - dsp, spitale, consiliu, prefectura) si imi spuneau ca eu sunt ciudatu si ca fac parte din agenții secrete, din gasca lu soros, sau te miri ce le fata mintea lor atunci. Se faceau 20-30 teste pe zi si eu spuneam ca acest covid nu e o gripa banala, ceream 4-5 sute ca sa putem vedea realitățile. In acea perioada f mulți oameni au avut covid si nu au stiut, unii au aflat din testari si analize după mult timp, altii deloc ca s-au dus si anticorpii ramasi după boala. Ma bucur sa vad acum ca testam destul de ok, ca depistam boala (pe care o putem face oricare dintre noi) ca tratam boala (asa cum putem in Ro.. din păcate) si deci ca nu ne mai batem joc de cetateni si nu ii mai manipulam. Si acum, facem si vaccin si aratam romanului ca vaccinul ajuta,il protejează si cazurile încep sa scada simțitor, si in același timp nu facem nici reacții grave, nici cancer si nici nu vin reptilienii sau Bill Gates sa ne omoare. Asadar de la unii, aștept scuzele lor pt ca nu vazut de atunci realitățile, pt ca au manipulat, pt ca au batjocorit. Condoleanțe miilor de romani (inclusiv sibieni) care au pierdut pe cineva drag din cauza afecțiunilor provocate de covid.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus