Duminică,
20.06.2021
Parțial Noros
Acum
18°C

Microbuz incendiat, pe o stradă din Mediaș. Focul s-a extins la un depozit de fructe

Microbuz incendiat, pe o stradă din Mediaș. Focul s-a extins la un depozit de fructe

Pompierii secției Mediaș au intervenit azi-noapte, pe str. Aurel Vlaicu, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu care se manifesta generalizat la un microbuz staționat și acoperișul unui depozit de fructe aflat în imediata apropiere. Focul ar fi fost aprins intenționat.

La fața locului s-au mobilizat 18 pompieri militari cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. La sosirea forțelor, incendiul care a pornit de la microbuz se propagase violent, din cauza vântului, la întreg acoperișul depozitului, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite de către pompierii militari, înlăturându-se pericolul de extindere la casele din vecinătăți. A ars acoperișul depozitului în întregime, pe o suprafață de aproximativ 150 mp, și microbuzul. A fost de asemenea deteriorat interiorul depozitului.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul unei acțiuni Intenționate, arată sursa citată.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus