Duminică,
01.08.2021
Cer Senin
Acum
29°C

Maraton pentru vaccinare: Peste 18.000 de personane s-au programat pe oră pentru vaccinarea cu Pfizer

Maraton pentru vaccinare: Peste 18.000 de personane s-au programat pe oră pentru vaccinarea cu Pfizer

Potrivit datelor publicate pe pagina de socializare ROVACCINARE, astăzi a fost maraton la înscrierile pe platforma de vaccinare. Peste 18.000 de persoane se programează, în medie, pe oră. Până la ora 14.00 302 persoane s-au programat pe minut.

De asemenea, 109.800 de persoane s-au programat pe platforma programare.vaccinare-covid.gov.ro pentru a se vaccina în noile cabinete deschise pentru administrarea serului produs de Pfizer BioNTech.

130 de cabinet noi pentru vaccinare vor fi deschise, la nivel national, de luni, 1 martie.

Sibiul va avea două astfel de noi centre. Centrele devin operaționale pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech.

2.400 de persoane din județ se vor putea vaccina în următoarele 20 de zile, în aceste cabinete; capacitatea de vaccinare a fiecărui cabinet fiind de 60 de persoane pe zi. Atât centrele cât și dozele de vaccin se adresează persoanelor cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități.

Programările pentru vaccinare s-au putut face de astăzi, 27 februarie.

 

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Refresh

Acum 5 luni

De azi dimineață de la 7 tot încerc să programez o persoană vârstnică cu boli cronice și nu apare niciun loc în Sibiu. Refresh la pagină din 5 în 5 minute. Nu au fost alocate locuri în Sibiu, eu asta înțeleg. Poate mâine? Trebuie să stăm un weekend întreg cu ochii în ecran ca să reușim ceva.

Raspunde

Hmhnm

Acum 5 luni

Toata ziua am stat la pc sa-mi programez parintii. Un singur loc am vazut in Sibiu, iar cand sa aleg ora, nu aveai ce alege, nu mai erau locuri. Ma intreb cum sunt distribuite vaccinurile. Am impresia ca Sibiul primeste cele mai putine.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus