Luni,
21.06.2021
Cer Senin
Acum
25°C

Trei elevi sibieni, campioni și vicecampioni la Campionatul Național de Schi Alpin

Trei elevi sibieni, campioni și vicecampioni la Campionatul Național de Schi Alpin

O elevă din Sibiu, concurentă la campionatul național de schi alpin, a luat primul loc la slalom și a devenit campioană națională la categoria de vârstă U16. De asemenea, alți doi tineri din Sibiu, unul la U16, celălalt la U14, sunt vicecampioni.

Campionatul național de schi alpin pentru copii s-a desfășurat anul acesta la Predeal, în perioada 9-12 martie. Concursul, organizat de Federația Română de Schi Biatlon, a reunit mai multe echipe din Sibiu și câțiva concurenți sibieni legitimați la alte cluburi din România.

Cluburi participante din Sibiu: CSS Șoimii Sibiu (antrenor Mircea Bologa, copii: Petra Nicoara, Emma Crijmar, Anamaria Gustoi) și Crazy Bike Sibiu (antrenor Anda Curuta, copii: Petru Domsa, Radu Cercel, Stefan Popa). 

Copii din Sibiu legitimați la alte cluburi în România: Filip Macarie de la Edelweiss Brașov (antrenor Dan Iliescu) și Alessia Fuchs de la Dinamo București, Centrul Brașov (antrenor Florin Cristea).

Sibienii care s-au remarcat în cadrul campionatului sunt Alessia Fuchs, Filip Macarie și Petru Domșa. Alessia a reușit să ia locul I la slalom și a devenit campioană națională la categoria U16. Filip Macarie a ieșit pe locul II la slalom și vicecampion național la categoria U16, iar Petru Domsa a luat locul II la slalom uriaș și a devenit vicecampion la categoria U14.

La start au fost aproximativ 150 de copii.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

XYZ

Acum 3 luni

Bravo ! Felicitări sportivilor , părinților și antrenorilor !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus