Sâmbătă,
03.12.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Mașini blocate pe Calea Șurii Mici, din cauza apei acumulate în urma precipitațiilor - VIDEO

Mașini blocate pe Calea Șurii Mici, din cauza apei acumulate în urma precipitațiilor  - VIDEO

Autoritățile sibiene au blocat traficul pe Calea Șurii Mici, după ce mai multe mașini au rămas blocate pe acest drum, din cauza inundației.

Actualizare. Traficul a fost reluat. Pentru degajarea drumului au intervenit la fața locului două autospeciale ale societății Apă Canal Sibiu, a transmis Thomas Roth, purtător de cuvânt, pentru Turnul Sfatului. „În această zonă este o subtraversare care s-a înfundat din cauza precipitațiilor abundente și pe care noi am deblocat-o cu cele două utilaje”, a explicat acesta.

Între timp, drumul a fost eliberat de mașini, accesul fiind interzis în zonă.

„Traficul este oprit din cauza acumulărilor de apă pe carosabil. Polițiștii Biroului Rutier Sibiu, cu sprijinul polițiștilor locali, asigură devierea traficului pe strada Frigoriferului și pe strada Salzburg/A1, Salzburg/ Șoseaua Alba Iulia”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Sursa foto principală: Facebook/Ocna Sibiului

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Carcotel

Acum 1 an

Si ei vor sa faca spital acolo? Pai si daca drumul se inunda dupa nici 24 de ore de ploaie, ce vor face ambulantele daca vor avea interventii? Sau daca ploua abundent, nu vor putea umbla pentru ca vor avea drumul inundat? Ai, ai ai, ce infrastructura avem
Raspunde

Ahitofel Yankze

Acum 1 an

O rusine fantastica sa nu fie canalizare și utilități pe acea strada, pentru a putea dezvolta zona respectiva a orașului. Cu putine viziune și putina hărnicie, sibienii angajați în zona industriala n-ar mai fi trebuit sa facă naveta între ZIV și Calea Cisnădiei. Administratie incompetenta, inerta, moarta. D-na primar să-și facă de dementa ei și sa lase loc altcuiva...
Raspunde

Un carcotas

Acum 1 an

Mare noroc ca inca nu e instalata aparatura pentru investigatii imagistice, ca e foarte scumpa si nu e rezistenta la apa !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus