Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Primăria Șelimbăr are aplicație pentru telefoanele mobile. Alerte, sesizări, plăți, cereri

Primăria Șelimbăr are aplicație pentru telefoanele mobile. Alerte, sesizări, plăți, cereri

Efectuarea unor sesizări, alerte, plătirea taxelor, impozitelor sau a eventualelor amenzi, solicitarea de adeverințe și un contact permanent cu administrația locală, se pot face acum și de pe telefonul mobil, anunță administrația locală din Șelimbăr. Aplicația primăriei denumită Șelimbăr App  poate fi descărcată pe orice smart-phone și este perfect funcțională atât pe telefoanele ”android”, cât și pe cele care folosesc sistemul de operare IOS. ”Primul nostru pas a fost acela de a trece în online toată relația administrației cu locuitorii comunei. Am scăpat de cozile de la ghișee, iar administrația este mult mai apropiată de cetățean. Totul poate fi făcut on-line, de la trimiterea unor hârtii, la plăți, urmărirea contului personal de taxe și impozite, la accesul în timp real la informații publice. Pasul doi este făcut acum, prin această aplicație prin care venim în ajutorul cetățenilor care nu au vreme să ajungă în fața unui calculator. Totul este accesibil de pe telefonul mobil”, anunță primarul Marius Grecu.

În plus față de accesul de pe un calculator, aplicația de pe mobil oferă cetățenilor posibilitatea de a raporta extrem de ușor probleme identificate în localitate sau de a fi la curent cu știrile primăriei. ”Orice șelimbărean poate trimite instant către noi o problemă ce a fost identificată, poate scrie despre ce este vorba și poate trimite, de asemenea, și fotografii. În plus, cetățenii care se înscriu în aplicație primesc mesaje atunci când se decide închiderea unei străzi, se întrerupe curentul sau apar alte probleme urgente, astfel că oamenii vor fi permanent conectați cu ceea ce facem noi în comună”, spune Marius Grecu.

Întregul sistem este implementat de societatea sibiană TNT Computers, cea care a conceput și aplicația de mobil a administrației locale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1072

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus