Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
11°C

A scăzut numărul pacienților internați cu COVID, în Sibiu. Patru au murit

A scăzut numărul pacienților internați cu COVID, în Sibiu. Patru au murit

90 de persoane au fost confirmate cu infecție cu COVID-19 în Sibiu, în ultimele 24 de ore. Totodată, 93 de sibieni au fost declarați vindecați, iar patru pacienți au decedat, conform informațiilor transmise de Prefectura Sibiu.

Numărul persoanelor internate în spitalele COVID din județul nostru a scăzut în ultima zi. În această dimineață, la ora 8, erau spitalizate 299 de persoane (cu 38 mai puține față de ieri dimineață). Din totalul pacienților, la Anestezie și Terapie Intensivă sunt internați 36 de adulți (cu șapte mai puțini față de ieri) și patru minori. În ultimele 24 de ore au fost efectuate 510 de teste.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 24.956 de persoane. Până la data curentă au fost vindecate 18.940 de persoane, iar 910 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. 

 

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare 1.064 persoane aflate în carantină la domiciliu și 949 persoane în izolare la domiciliu. Centrul oferă în continuare sprijin cetățenilor prin răspunsul prompt și eficient la solicitările sosite prin intermediul celor două linii telefonice 0269-211254 și 0269-216103 – 47 de apeluri au fost preluate în ultimele 24 de ore.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au răspuns unui număr de 43 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 116 solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus