Marţi,
27.09.2022
Innorat
Acum
13°C

Centura Avrigului plină de combustibil, după ce rezervorul unui TIR s-a desprins și a căzut pe drum

Centura Avrigului plină de combustibil, după ce rezervorul unui TIR s-a desprins și a căzut pe drum

Traficul este îngreunat pe centura Avrigului, pe sensul de mers Sibiu-Porumbacu, după ce rezervorul unui TIR s-a desprins și a căzut pe carosabil.

Incidentul s-a petrecut pe DN 1, km. 283 - 284, pe centura Avrigului. TIRul era condus spre Sibiu, când rezervorul s-a desprins și a căzut pe carosabil. Aproximativ 300 de litri de combustibil s-au scurs din rezervor, afectând suprafața carosabilă, care a devenit alunecoasă, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Autoritățile sibiene le recomandă șoferilor să circule cu viteză redusă și să respecte indicațiile polițiștilor aflați la locul incidentului. În acest moment se acționează pentru curățarea drumului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus