Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Dan Barna în vizită la ”vaccinare drive-through”: ”Provoc celelalte judeţe”

Dan Barna în vizită la ”vaccinare drive-through”: ”Provoc celelalte judeţe”

Vicepremierul Dan Barna a anunțat în această dimineață că provoacă administrațiile din județele în care rata de vaccinare e foarte mică să dezvolte programe de vaccinare pentru a depăși pandemia. "Provoc celelalte judeţe, pentru că sunt din păcate şi judeţe, unde cererea e foarte mică, să organizeze astfel de metode prin care vaccinul să fie foarte aproape de oameni. Până acum a fost vaccinarea pe platformă în clinici, acum iată, ducem vaccinarea mai aproape de cetăţean”, a declarat Barna, explicând că nu există decât o soluție: ”Un mesaj foarte clar: vaccinaţi-vă! Scăpăm mai repede de restricţii!”.

Rata de vaccinare în județul Sibiu era în 4 mai de 21,8% conform datelor prezentate de Guvern și de 17% după datele instituțiilor locale. Mai multe detalii legate de acest subiect, puteți citi aici.

Barna a amintit că un nou flux de vaccinare, de această dată temporar, va fi deschis mâine, la Sala Thalia.

Centrul de tip drive-thru din Parcarea Cazarma 90 va funcţiona zilnic, în intervalul orar 9,00 - 19,00. Centrul dispune de patru fluxuri, iar vaccinul administrat va fi cel produs de compania Pfizer BioNTech.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Alex

Acum 2 ani

Deci unii jurnalisti (adica majoritatea) sunt atat de milogi si pupa in dos atat de mult politicienii de 2 bani incat sunt convins ca ar fi in stare sa isi vanda mamele pe un colt de mamaliga rece si intarita venita de la partid. (se aplica la toti nu doar la cei de "dreapta")
Raspunde

Aci Duțu

Acum 2 ani

așa e la voi, la hAUR?
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 2 ani

Tipul e vicepremier.Cum dracu' vreti sa functioneze ceva la Stat cu asemenea bufoni?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus