Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

PSD Sibiu: „PNL Sibiu promovează turnătorii Securității comuniste”

PSD Sibiu: „PNL Sibiu promovează turnătorii Securității comuniste”

La 146 de ani de la nașterea liberalismului în România, PNL Sibiu, prin doamna Cîmpean, președintele Consiliului Județean, a mai pus o pată neagră pe istoria acestui partid.

În ultima ședință a Consiliului Județean, în mod public și exclusiv cu votul consilierilor PNL, “urmașii Brătienilor” au decis ca un colaborator și turnător dovedit al Securității comuniste, Eugen Iordănescu, să reprezinte județul în selecția de administratori la Aeroport și SC Drumuri și Poduri SA, societăți ale Consiliului Județean Sibiu.

Securitatea a fost organul de represiune al Partidului Comunist îndreptat în special împotriva dizidenților politici și în speță și împotriva fruntașilor PNL, care au făcut ani de temniță grea. Acum, doamna Cîmpean, împreună cu echipa sa de la Consiliul Județean, sub oblăduirea doamnei Turcan, au numit în două funcții importante un om din vechiul sistem de poliție politică al regimului comunist.

Și în mandatul trecut, același Eugen Iordănescu a fost numit de PNL în consilii de administrație, dar a fost și mâna dreaptă a doamnei Cîmpean în coordonarea dezastruoasă a Programului Sibiu – Regiune Gastronomică Europeană.

PSD a votat împotriva acestui om și acum, și în mandatul anterior, atrăgând atenția, prin intermediul liderului consilierilor județeni de atunci, Cătălin Stanciu, asupra problemelor de moralitate ale lui Eugen Iordănescu.

Este bine ca acei sibieni care au acordat votul PNL Sibiu să știe că au votat, în mod indirect, tentaculele Securității comuniste. Aceasta este caracatița PNL Sibiu! Actualul PNL poartă, total imoral, numele formațiunii politice fondate de Brătianu și Kogălniceanu. Rădăcinile acestui partid au putrezit în închisorile comuniste, iar torționarii lor sunt membri de vază ai liberalilor de azi, cu vechi apucături de turnători ai Securității.

Biroul de Presă al PSD Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Cei care lupta

Acum 2 ani

Nici un rău nu poate crește dacă nu are o tulpină. http://www.procesulcomunismului.com/marturii/fonduri/stetca/stetca_sinteza.htm
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus