Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
0°C

Transport agabaritic de la Sibiu spre Vâlcea

Transport agabaritic de la Sibiu spre Vâlcea

Reprezentanții CNAIR anunță că în perioada 02.06.2021 – 04.06.2021 se va desfășura un transport cu depășiri ale maselor pe traseul: 

Sibiu – DJ106 –  DNA1SB – DN1 – Veștem – DN7 – DN7CC  – DN7 – Milcoiu (Județul Vâlcea, km 157+450)

Vehiculul transportă un transformator. 

„Lațimea maximă a vehicului este 4,50 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculului cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu”, transmit reprezentanții CNAIR.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus