Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Centrul Aria, redeschis pentru sibieni. „Prioritatea noastra numarul unu a fost si va fi mereu siguranta si fericirea oaspetilor nostri”

Centrul Aria, redeschis pentru sibieni. „Prioritatea noastra numarul unu a fost si va fi mereu siguranta si fericirea oaspetilor nostri”

Aria, cel mai mare centru medical, sportiv si de relaxare din Transilvania, concept unic, in România și-a redeschis din 1 iunie porțile tuturor iubitorilor starii de bine, precum si abonatilor deja existenti.

Suntem recunoscatori intregii comunitati pentru solidaritate si responsabilitate. Redeschidem cu entuziasm Aqua&Spa. Astfel, ne continuam misiunea de principal furnizor de sanatate prin miscare, relaxare si stare de bine, din Sibiu. Am invatat de la voi, iar in timpul asteptarii redeschiderii, am proiectat si construit Centrul Aria, asa cu vi l-ati dorit. Va poftim in reteaua ARIA, ARHITECTUL STARII TALE DE BINE, Soseaua Alba Iulia, 100.

“Prioritatea noastra numarul unu a fost si va fi mereu siguranta si fericirea oaspetilor nostri. Acesta este motivul pentru care imi doresc sa-i asigur pe toti consumatorii de servicii Aria sau viitorilor abonati, ca la Aria, toate activitatile se fac in deplina siguranta iar masurile impuse de Guvern  privind siguranta si sanatatea lor sunt respectate cu strictete. Au fost montate statii de dezinfectare, au fost repozitionate toate aparatele din sala de fitness pentru a asigura distantarea sociala, a fost implementat un sistem nou de rezervari on line (www.aria.com.ro), s-au modernizat si largit capacitatea vestiarelor si s-au extins intervalele orare dedicate activitatilor de curatenie si dezinfectie”, precizeaza Claudiu Niculciuc, Director Aqua Spa&Sport.

Conceptul Aria oferă comunităţii valorile unui stil de viaţă sănătos. Credem că sănătatea și fericirea merg mână în mână - alegerile ne fac fericiți, iar viețile se bazează pe ceea ce decidem. Indiferent dacă vă alăturați unei clase de grup fitness, vă antrenați ca un profesionist alături de un personal trainer sau vă bucurati de relaxare în piscină, ofertele noastre de petrecere a timpului liber  sunt de neegalat.

Toate noutatile legate de activitatile mall-ului de servicii Aria pot fi accesate instant pe noul site www.aria.com.ro

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2053

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus