Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

O mașină s-a oprit într-un cap de pod, pe Hula Bradului. O femeie a fost transportată la spital

O mașină s-a oprit într-un cap de pod, pe Hula Bradului. O femeie a fost transportată la spital

Un sibian de 67 de ani a provocat un accident rutier, în timp ce se deplasa pe DN1, Hula Bradului, spre Avrig. O pasageră a fost rănită.

Pe fondul vitezei neadaptate pe un tronson de drum în curbă la dreapta, bărbatul a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de pod, relatează Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

La fața locului a intervenit un echipaj de prim ajutor calificat, care i-a acordat îngrijiri medicale pasagerei, în vârstă de aproximativ 67 de ani. Conștientă, prezentând un traumatism cranio-cerebral și traumatism toracic, femeia este transportată la Centrul de Primire Urgențe al Spitalului Județean Sibiu, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus