Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
6°C

Sibiu: O zi fără noi îmbolnăviri sau decese. Trei persoane s-au vindecat

Sibiu: O zi fără noi îmbolnăviri sau decese. Trei persoane s-au vindecat

Prefectura Sibiu anunță o zi fără cazuri noi sau decese, pentru județul nostru. Totodată, în ultimele 24 de ore, trei persoane au fost declarate vindecate și au fost efectuate 92 de teste. Numărul pacienților stagnează la 33 de persoane, iar în zona ATI mai sunt internate cinci persoane, față de șase raportate cu o zi în urmă.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 26.493 de persoane. Până la data curentă au fost vindecate 21.390 de persoane, iar 1.057 persoane au decedat.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare 163 de persoane aflate în carantină la domiciliu și 30 de persoane în izolare la domiciliu. Centrul oferă în continuare  sprijin cetățenilor prin răspunsul la solicitările sosite prin intermediul celor două linii telefonice 0269-211254 și 0269-216103. În ceea ce privește numărul de apeluri din ultimele 24 de ore, acestea au însumat un număr de 27 de apeluri.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au răspuns unui număr de 47 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 116 solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Două avertismente, în 24 de ore

107 polițiști au fost în teren ieri, pentru a verifica respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus. Astfel, au fost verificate 452 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 63 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 21 de mijloace de transport, din care 6 mijloace de transport în comun. 

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 2 sancțiuni contravenționale cu avertisment scris pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție sanitară.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus