Luni,
20.09.2021
Innorat
Acum
12°C

Sibian căutat de poliția olandeză pentru călătorii cu un pașaport fals și spălare de bani, prins și încarcerat 24 de ore

Sibian căutat de poliția olandeză pentru călătorii cu un pașaport fals și spălare de bani, prins și încarcerat 24 de ore

Un sibian de 33 de ani a fost depistat și reținut ieri de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile olandeze. 

Potrivit mandatului, autoritățile judiciare din Olanda au solicitat arestarea preventivă a sibianului sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de participarea la o organizație infracțională, uz de fals, călătorie cu pașaport fals, înșelătorie, spălare de bani în formă repetată, înșelătorie cu afectarea intereselor financiare ale Comunităților Europene în sensul Convenției privind protejarea intereselor financiare ale Comunităților Europene.

Bărbatul a fost prezentat prin sistem de videoconferință Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, fiind emisă ordonanță de reținere pentru o perioadă de 24 ore de către un procuror din cadrul Parchetului mai sus menționat și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus