Luni,
20.09.2021
Parțial Noros
Acum
12°C

Peste 9.300 de lei pe lună, net. Niciun candidat nu s-a înscris pentru postul de director general al DGASPC

Peste 9.300 de lei pe lună, net. Niciun candidat nu s-a înscris pentru postul de director general al DGASPC

Marți ar trebui să aibă loc  prima probă din concursul pentru ocuparea postului de director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu. Nu va mai avea loc.

”Până la data de 28 iunie 2021, termenul limită de înscriere, niciun dosar nu a fost depus în vederea concursului respectiv”, informează reprezentanții Consiliului Județean Sibiu, referitor la concursul pentru șefia DGASPC Sibiu. Concursul a fost anunțat prin intermediul site-urilor Consiliului Județean și Agenției naționale a funcționarilor publici în data de 8 iunie 2021.

În 6 și 8 iulie 2021, conform anunțului, erau programate cele două probe (scrisă și suplimentară). Printre criteriile impuse pentru cei interesați de acest post erau studiile universitare în mai multe domenii (asistenţă socială sau sociologie, psihologie sau ştiinţe ale educaţiei, drept, ştiinţe administrative, sănătate, economie sau management, finanţe, contabilitate), masterat în administrația publică, management sau asistență socială și o vechime de minim șapte ani în specialitatea studiilor necesare ocupării postului.

În prezent, directorul interimar al DGASPC este Claudiu Stupar, directorul general adjunct economic al instituției. El a fost numit interimar la începutul lunii aprilie 2021 de către conducerea CJ Sibiu, în urma demisiei Laurei Vîlsan, cea care a condus instituția în ultimii șapte ani. Demisia a venit ca urmare a criticilor lansate de Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, referitoare la întârzierile înregistrate în reforma sistemului de protecție socială.

Potrivit celei mai recente declarații de avere publicată de Laura Vîlsan, în cursul anului 2018 ea a încasat un salariu net de 112.038 de lei (echivalentul a peste 9.300 de lei lunar).

Citește și Anul 2021: județul Sibiu caută să ”exporte orfani”. ”Da, sunt carențe mari”

Fostul director general adjunct devine director general la DGASPC Sibiu: Mă voi deplasa la fața locului să văd care e situația

Vizualizari: 3735

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Cunoscator

Acum 2 luni

Numai Mihaela Tolciu ar putea fi director! E cea mai tare!!! (Ha, ha, ha,! Glumeam, ce credeati ca vorbesc serios? De unde atata competenta?!)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus