Marţi,
21.09.2021
Partial Noros
Acum
16°C

Patru tineri din Avrig, amendați după ce au rupt pomii și florile plantate pe marginea drumului

Patru tineri din Avrig, amendați după ce au rupt pomii și florile plantate pe marginea drumului

Polițiștii din Avrig au sancționat patru tineri care au fost surprinși în zilele de 15 și 17 iulie în timp ce rupeau pomii de pe marginea drumului și florile plantate în ghivece, de pe strada Gheorghe Lazăr din Avrig.

Tinerii au fost identificați cu ajutorul imaginilor de pe camerele de luat vedere, trei dintre aceștia fiind minori, iar unul dintre ei având 20 de ani.

„Unul dintre ei, C.C., este major și are 20 de ani. Împreună cu el, au mai acționat T. D., un minor de 17 ani și P. S., de 16 ani, toți trei având domiciliul pe Strada Lacului, din Baraj. Florile au fost smulse din ghivece de A. M., o fată de 15 ani din Porumbacu de Jos, care se afla în compania unuia dintre tineri”, se arată într-o postare de pe pagina de facebook a primăriei Avrig.

Cei patru și-au recunoscut fapta și le-au spus polițiștilor că au distrus pomii și florile din teribilism. În cauză, au fost întocmite procese verbale de contravenție. Pentru distrugerea unui bun aflat pe domeniul public, amenda contravențională este de 2000 de lei, respectiv 1000 lei în cazul minorilor. Ca măsură compensatorie s-a dispus achitarea contravalorii pomilor distruși și înlocuirea lor. Părinții minorilor au fost amendați pentru nesupravegherea acestora.

Sursă foto: Facebook/Primăria Orașului Avrig

Vizualizari: 935

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Munteanu

Acum 1 lună

Ce grozavi s-au crezut juncanii astia rupand niste flori! Ia, sa le fi dat cate un harlet sau tarnacop, tot asa erau de viteji?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus