Sâmbătă,
03.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Ce trebuie să știți despre capsulele de cafea în 2021

Ce trebuie să știți despre capsulele de cafea în 2021

Capsulele de cafea au devenit un element de bază în casele și birourile din întreaga lume. Din acest motiv, am creat un ghid de întrebări frecvente, care răspunde celor mai populare întrebări legate de capsule de cafea din 2021.

Care este diferența dintre Nespresso, Dolce Gusto și K-Cups

În zilele noastre, există o mulțime de variații diferite de capsule de cafea pe piață. Când achiziționați o capsulă de cafea, trebuie să vă asigurați că este compatibilă cu aparatul dvs.

Dacă vă gândiți să cumpărați un aparat cu capsule de cafea, este important să cunoașteți diferențele dintre ele, înainte de a efectua achiziția.

Cele trei alegeri de top atunci când vine vorba de capsule de cafea sunt Nespresso, Dolce Gusto și K-Cups (sau Keurig.) Să aruncăm o privire asupra diferențelor dintre branduri.

Nespresso vs Nescafe Dolce Gusto

Deși atât Nespresso, cât și Dolce Gusto sunt produse de aceeași companie (Nestle), acestea sunt sisteme diferite. Capsulele celor două branduri sunt complet distincte în ceea ce privește dimensiunea, densitatea, precum și materialele. Ceea ce înseamnă că nu puteți utiliza capsulele Nespresso pe un aparat Dolce Gusto și viceversa. Cu toate acestea, puteți găsi adaptoare care permit acest lucru.

Care este diferența dintre Keurig K-Cups și capsulele Nespresso și Dolce Gusto

O capsulă Keurig K-Cup constă dintr-o ceașcă de plastic și un capac din aluminiu. Fiecare K-Cup este sigilat cu azot pentru a permite prospețimea optimă, precum și o durată mai mare de valabilitate.

În afară de designul capsulei, diferența poate fi găsită și în modul în care funcționează aparatele cu capsule Keurig. Aparatele Keurig folosesc o duză de pulverizare brevetată pentru a străpunge capacul de aluminiu al capsulei care, împreună cu un filtru, menține zațul de cafea pe loc, în timp ce lichidul trece prin el.

Ce capsule de cafea se potrivesc cu Dolce Gusto?

Deoarece Nestle deține atât Nescafe (care produce Dolce Gusto), cât și Nespresso, este important să nu confundați cele două sisteme. Nescafe Dolce Gusto necesită capsule mult mai mari decât Nespresso.

Atunci când alegeți capsule compatibile cu Dolce Gusto, este important să cunoașteți dimensiunile corecte, precum și ce capsule se potrivesc cu aparatul dvs. de cafea Dolce Gusto.

Forma capsulei

Formă U, cu diametrul de aproximativ 54 mm, înălțime de 37 mm

Caracteristici ale capsulei

Originalele și cele compatibile sunt fabricate din plastic și au o duză în partea inferioară a capsulei. Capacele capsulelor Dolce Gusto sunt fabricate din plastic.

Ce trebuie să aveți în vedere atunci când alegeți capsule compatibile Dolce Gusto

Este foarte important să nu cumpărați capsule greșite, deoarece acestea nu vor funcționa cu aparatul Dolce Gusto. Căutați cuvinte cheie precum Nescafe, Dolce Gusto sau Nescafe Dolce Gusto Compatible, atunci când cumpărați alternative la capsulele originale.

Ce aparate de cafea cu capsule funcționează cu Nescafe Dolce Gusto?

Capsulele Dolce Gusto funcționează toate cu aparatele de mai jos. S-ar putea să fie și alte aparate de cafea, nu uitați să consultați manualul producătorului și să căutați „Nescafe Dolce Gusto Compatible”, dacă nu sunteți sigur.

 • Nescafe Dolce Gusto®
 • Circolo®
 • Jovia®
 • MiniMe®
 • Genio®
 • Esperta®

Ce capsule de cafea sunt compatibile cu Nespresso?

Datorită popularității Nespresso, există multe branduri care produc capsule compatibile cu Nespresso. Unele dintre cele mai bune sunt:

 • BestPresso
 • Gourmesso
 • Salut
 • Cafea Rosso
 • Lavazza
 • Legato Intenso
 • Artizan

Ce capsule de cafea sunt compatibile cu aparatele de cafea Lavazza?

Lavazza este unul dintre cei mai vechi și originali producători de cafea cu capsule. Au trei linii de produse în acest scop: Blue, A Modo Mio și Espresso Point.

Toate cele trei linii de produse au dimensiuni diferite de capsule, deci nu sunt compatibile între ele. Cu toate acestea, există multe capsule cafea compatibile care funcționează cu fiecare mașină individuală.

Vă recomandăm să căutați cuvinte cheie precum Lavazza Blue Compatible, Lavazza A Modo Mio Compatible și Lavazza Espresso Point Compatible, pentru a vă asigura că achiziționați capsula potrivită.

Ce capsule de cafea sunt compatibile cu aparatele de cafea DeLonghi?

DeLonghi este unul dintre cele mai importante branduri de aparate de cafea. Au colaborat cu Nespresso pentru a crea o gamă de aparate de cafea care sunt compatibile cu capsulele Nespresso, printre care celebra serie DeLonghi Lattissima.

La fel ca aparatele de cafea Nespresso, vă rugăm să vă asigurați că utilizați capsulele potrivite Nespresso sau compatibile Nespresso. Capsulele Nespresso OriginalLine nu vor funcționa cu mașinile VertuoLine și viceversa.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus