Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

Femeia luată cu ambulanța de la ștrandul din Ocna Sibiului a murit la spital. „A crezut că își revine dacă stă puțin în apă”

Femeia luată cu ambulanța de la ștrandul din Ocna Sibiului a murit la spital. „A crezut că își revine dacă stă puțin în apă”

Femeia în vârstă de 78 de ani, care a avut nevoie de asistență medicală după ce a fost la un ștrand din Ocna Sibiului și i s-a făcut rău, a murit, din păcate, în aceeași zi. Potrivit reprezentanților complexului, era o clientă fidelă a ștrandului care mai avusese probleme de sănătate recent.

Tanti Lenuța, așa cum o știau toți angajații ștrandului din Ocna, venea des la piscină, dintr-o localitate din apropiere de București. În data de 2 august, când femeia a ajuns la ștrand, angajatul de la poartă a văzut-o că nu se simțea bine și i-a recomandat să stea la umbră. Din păcate însă, tanti Lenuța s-a gândit că poate i-ar face bine să se răcorească puțin la piscină, povestesc cei de la complex.

„Era o clientă mai veche de-a noastră. Avea mai multe probleme de sănătate și în ziua aceea, domnul de la poartă a văzut-o că nu era prea bine. A îndemnat-o <Tanti Lenuța, mai bine mergeți să vă așezați un pic la umbră, să vă reveniți. E cald afară>. Săraca, i-a spus că într-adevăr nu e prea bine, dar s-a gândit că poate își revine de la apa rece. Era și soțul ei cu ea, intrase undeva pe marginea piscinei, dar imediat și-a pierdut cunoștința. Au scos-o din apă, a venit și ambulanța, au reușit să o resusciteze. Ne pare rău să auzim că totuși nu a supraviețuit”, explică un representant al ștrandului. 

Potrivit Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, pacienta a murit în aceeași zi, după ce a făcut un nou stop cardio-respirator, în spital.

Vă reamintim că un echipaj al Ambulanței Sibiu, cu medic, a intervenit luni, în localitatea Ocna Sibiului, la piscina unui complex din localitate, unde a preluat manevrele de resuscitare începute de persoane din apropiere care au sărit în ajutorul femeii. După 25 de minute, pacienta a prezentat puls. Deși inițial s-a transmis faptul că s-ar fi înecat în piscină, informațiile apărute ulterior au relevat că femeia se simțea deja rău când a ajuns acolo, fiind dusă la spital în comă.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus