Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

O femeie de 47 de ani și un bărbat de 77, nevaccinați, ultimele cazuri de deces în urma Covid. 15 sibieni internați la ATI

O femeie de 47 de ani și un bărbat de 77, nevaccinați, ultimele cazuri de deces în urma Covid. 15 sibieni internați la ATI

Numărul persoanelor decedate în urma infecătrii cu SARS CoV-2 a ajuns la 17 în luna septembrie, după încă două decese anunțate astăzi. Este vorba de un bărbat de 77 de ani, nevaccinat care era internat în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Municipal Sibiu, la secția ATI, inutubat. Un alt deces a survenit tot la Sibiu. E vorba de o femeie 46 de ani, internată la Spitalul Județean Sibiu, secția ATI, intubată. Niciunul dintre cei doi nu era vaccinat, anunță Instituția Prefectului. 

Numărul total al cazurilor active a ajuns în județ la 417, similar cu ce se întâmpla la mijlocul lunii iunie. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 43 de cazuri noi din 703 teste efectuate, având un procent de pozitivare de 5,97%.

Astăzi, la ora 8 erau spitalizate un număr de 113 persoane, dintre care pe ATI 15 persoane.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 905 persoane aflate în carantină și un număr de 277 persoane în izolare.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus