Joi,
22.02.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Șapte copii diagnosticați cu COVID-19 sunt internați la Pediatrie. Un bebeluș de șapte luni se află pe oxigen, la ATI

Șapte copii diagnosticați cu COVID-19 sunt internați la Pediatrie. Un bebeluș de șapte luni se află pe oxigen, la ATI

În acest moment la Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu sunt internați șapte minori. Potrivit reprezentanților unității spitalicești șase dintre aceștia sunt internați pe Secția de Boli Infecțioase și un bebeluș de șapte luni se află pe secția de Terapie Intensivă a spitalului. Din păcate, băiețelul are multiple comorbidități și a fost internat direct pe ATI. În acest moment starea lui este stabilă, însă evoluția poate fi imprevizibilă.

„Este vorba despre un sugar de șapte luni, se sex masculin, care s-a internat în spital de aproximativ trei zile, direct pe secția ATI și care prezintă multiple comorbidități. Până în acest moment evoluția este ușor favorabilă. Copilul este pe oxigen, dar nu este intubat. În acest moment starea lui este stabilă, dar evoluția poate fi imprevizibilă”, spune Ioana Mătăcuță, purtător de cuvânt al instituției.

Sursa foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Elzorab

Acum 2 ani

Titlul click bait. tS dezamagitor.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus