Joi,
29.09.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Imagine dramatică la UPU din Galați: spitalul, sufocat de pacienții infectați cu COVID-19

Imagine dramatică la UPU din Galați: spitalul, sufocat de pacienții infectați cu COVID-19

Zeci de pacienți cu COVID-19 - cei mai mulți dintre ei aflați în stare gravă - așteaptă în Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență Galați eliberarea unui pat. Publicația Viața Liberă din Galați, publică imagini dramatice, cu oameni speriați și dezorientați, conectați la măști de oxigen, după ce au fost aduși în stare critică la spital.

Aproape toți au în comun un lucru: nu sunt vaccinați, scriu reporterii din Galați, care spun că medicii vorbesc despre un adevărat "dezastru".

"Situația este în continuare gravă, ne confruntăm cu un număr foarte mare de cazuri, multe dintre ele în stare foarte gravă, cu necesar foarte mare de oxigen. În momentul de față, în toate izolatoarele din UPU, din 70 de pacienți, 50 au necesar mare de oxigen, spune dr. Violeta Șapira, din partea Spitalului Județean Galați.

Foto Viața Liberă/Citește întreg materialul pe viata-libera.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus