Miercuri,
19.01.2022
Cer Senin
Acum
1°C

Centru de testare gratuit pentru studenți și profesori, la ULBS. Un nou centru de vaccinare, la Medicină

Centru de testare gratuit pentru studenți și profesori, la ULBS. Un nou centru de vaccinare, la Medicină

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu găzduiește două noi centre dedicate combaterii răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus, printr-un centru de testare gratuită destinat studenților și personalului universității și un altul de vaccinare disponibil tuturor.

Cele două centre ar urma să devină funcționale săptămâna viitoare, anunță reprezentanții ULBS. „Noi sperăm ca săptămâna viitoare să devină funcționale, atât centrul de vaccinare cât și cel de testare. Ambele vor fi gratuite, doar că testarea nu va fi posibilă decât pentru studenții și personalul ULBS. Vaccinarea va fi la liber, cu programare”, spune Teodor Boantă, purtător de cuvânt al universității.

Centrul de testare va fi deschis la dispensarul din Căminul 3, iar vaccinarea se va face în curtea Facultății de Medicină, în laboratorul de biologie moleculară. La testare vor fi folosite teste de salivă.

Foto: arhiva TS

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus