Luni,
24.01.2022
Innorat
Acum
-8°C

Sibian dat dispărut de familie, după ce a plecat în Germania și nu a mai putut fi contactat

Sibian dat dispărut de familie, după ce a plecat în Germania și nu a mai putut fi contactat

Un bărbat de 37 de ani din Avrig este căutat de poliție. Familia l-a dat dispărut după ce bărbatul a plecat la muncă în Germania și nu a mai putut fi contactat. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgență 112.

Apelul către autorități a fost făcutLa data de 18 noiembrie, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au fost sesizați de către un bărbat din Avrig cu privire la fratele său, GANEA SORIN, în vârstă de 37 de ani, care la începutul lunii octombrie a plecat în Germania, la muncă, însă din data de 02.11.2021 nu a mai reușit să ia legătura telefonic cu acesta. 

Semnalmente: înălțime 180 cm, greutate 65 de kg, constituție atletică, păr grizonat, scurt, fașă ovală, ochi căprui, calviție frontală.  

Cetățenii care pot oferi informații despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgență 112.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus