Sâmbătă,
29.01.2022
Innorat
Acum
1°C

Tânăr de 25 de ani, amendat pentru că nu a stat în carantină

Tânăr de 25 de ani, amendat pentru că nu a stat în carantină

Polițiștii sibieni au aplicat ieri amenzi în valoare totală de 2.000 de lei. Cele mai multe au fost date celor care au ieșit din casă, fără motiv, după ora permisă.

73 de polițiști sibieni au fost angrenați ieri acțiuni prin care au verificat dacă sunt respectate măsurile anti-COVID. Cu această ocazie, au fost verificate 491 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 49 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 112 mijloace de transport, din care 3 mijloace de transport în comun.

În urma controalelor, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei. Dintre acestea, o amendă de 1.000 de lei a mers la un tânăr de 25 de ani, din Alțâna, care nu a stat în carantină, iar șase amenzi, în valoare totală de 1.000 de lei, au fost date pentru nerespectarea măsurilor privind deplasarea.

De asemenea, nouă persoane au primit avertisment pentru că nu au purtat masca sanitară în locuri publice.

Vizualizari: 436

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus