Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

Un sibian a încercat să evite întâlnirea cu poliția, dar a fost prea evident. Acum are dosar penal

Un sibian a încercat să evite întâlnirea cu poliția, dar a fost prea evident. Acum are dosar penal

Un bărbat de 40 de ani din Hamba, județul Sibiu, are dosar penal pentru că a condus fără permis de conducere. Sibianul a încercat să evite poliția, însă a fost urmărit în trafic și oprit de autorități.

Totul s-a petrecut ieri, în jurul orei 17:50, pe strada Hambei din Șura Mare. Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au observat în trafic un autoturism al cărui șofer a schimbat brusc direcția de mers pentru a evita trecerea pe lângă ei. Autoturismul a fost urmărit și oprit pe strada Văii din localitatea Hamba iar la volanul autoturismului a fost depistat un localnic în vârstă 40 de ani. 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus