Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-0°C

KEMO scoate la licitație o mașină de Epocă și donează 10% către Centrul de Plasament „Gulliver” Sibiu

KEMO scoate la licitație o mașină de Epocă și donează 10% către Centrul de Plasament „Gulliver” Sibiu

Cunoscuți drept parteneri de încredere și iubitori de susținere a firmelor prin furnizarea de servicii din domeniul marketing-ului, Kemo îți prezintă viitorul copiilor abandonați în orfelinatul din Sibiu prin dorința de a susține o buna creștere a acestora, totul realizabil prin: Kemo Foundation. Fiecare dintre noi are dreptul la educație.

Cum ne dorim o influență puternică pe piață, la fel de mult aspirăm și la o dezvoltare aprofundată a societății în care trăim, privind mai multe motive ce o influențează negativ. Spiritul civic, pe care fiecare dintre noi îl avem în diferite doze, este prezent prin dorința noastră de a licita un obiect de colecție, unic, artistic și adesea foarte căutat în schimbul unei sume financiare, cu scopul preluării a 10% din aceștia pentru investirea lor în viitorul copilașilor sărmani din Centrul de Plasament „Gulliver” Sibiu.

Tineri ai nimănui, tineri cu un viitor măreț în față, îngrădiți de condiții și circumstanțe ostile. Luptăm pentru înseninarea copiilor uitați ai societății, luptăm pentru luminarea lor psihică, pentru deschiderea unui viitor mai bun prin investiția pe care urmează să o realizăm, acesta fiind doar un obiectiv din drumul măreț al asociației Kemo Foundation.

Acum mai rafinată, mai plină de viață și de o unicitate uimitoare, Triumph Spartan deschide porțile spre o speranță a unui viitor strălucit tinerilor din Centrul de Plasament „Gulliver” Sibiu. Mașina de epocă a avut parte de recondiționare completă, “before”-ul și “after-ul” acesteia schimbând-o vizibil pozitiv.

 

Nevinovăția nu cere pedeapsă, faptul că aceștia au fost abandonați nu-i scade din drepturi, suntem cu toții egali. Tocmai de aceea, suntem într-o continuă investiție, tot efortul pentru creșterea posibilităților copiilor din orfelinat, pentru a-și putea contura un viitor plăcut și cât mai prosper.

Cu atenție, dibăcie și pasiune pentru unicitate și îmbunătățirea societății, după timp și muncă acordate mașinii de epocă, aceasta a ajuns din stadiul de “mașină trecută”, la una numai bună de a fi folosită din nou spre colecționare sau uz.

Povestea Mașinii de Epocă:

Mașina a stat 17 ani în curte la un englez, în ploaie, care a primit contravaloarea unui serviciu, persoana a preluat-o pentru a o restaura și nu a mai reușit să-și ducă la capăt obiectivul. După 17 ani a fost adusă în România și a început procesul de restaurare. Deoarece caroseria este din fibra de sticlă și aluminiu, nu există nici un gram de rugină.

Detalii mașină

Triumph Spartan Kit-car din 1964

Proiect de pandemie care a avut drept scop restaurarea mașinii din pasiune în primul LOCKDOWN.

Mașina se deplasează pe orice distanță și este perfect funcțională. Aceasta a intrat în țară pe data de 20 Aprilie, fiind restaurată complet și înmatriculată în septembrie 2020.

Mașina are acte valabile, proces de înmatriculare extrem de costisitor și îndelungat, respectiv omologare individuală. Aceasta are kilometri originali egali cu 50.000 până la restaurare, iar după restaurare au fost efectuați 600 km. 

Respectiv vitezele sunt bazate pe 4 trepte și marșarier. Piesele de schimb sunt originale, achiziționate din Anglia. Posedă un motor de 1.4 Triumph Herald (extrem de rar pentru că majoritatea kit car-urilor Spartan sunt Ford Base - pe mașina donatoare Ford).

Instalatie electrica reconstruita in totalitate A-Z.

Kit de ambreiaj nou.

Sistem de aprindere complet nou.

Mașina a trecut printr-un proces profesional de vopsire-lăcuire.

Mașină istorică în Anglia, extrem de apreciata de englezi.

Aceasta face parte din Spartan Club Owners.

Mașina este unică.

Aceasta are prelată originală.

În funcție de pretul vânzării se oferă consultanță pe termen nedeterminat cu posibilitate de a face diverse modificări/cerințe pe care noul proprietar le are.

Așadar, ține aproape și fii unul dintre salvatorii viitorului copiilor din orfelinat. Experiența unor zâmbete este unică asemenea obiectului de colecție ce stă la dispoziția ta în cadrul licitației. Ne găsești oriunde, pregătiți să aducem fericire.

Poți să licitezi la noi pe site aici: https://kemo.ro/spartan-triumph-herald 

Se accepta plata și în Bitcoin sau Elrond.

Pentru mai multe informații și vizionare te rugăm să trimiți un mail pe [email protected] sau sa ne suni la +40 (734) 703 664

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus