Marţi,
21.03.2023
Cer Senin
Acum
9°C

Se redeschide centrul de vaccinare din Piața Mare. „Important este să savurăm, cu toții, spiritul Sărbătorilor”

Se redeschide centrul de vaccinare din Piața Mare. „Important este să savurăm, cu toții, spiritul Sărbătorilor”

Organizatorii Târgului de Crăciun anunță redeschiderea centrului de vaccinare care a fost disponibil pentru scurt timp în Căsuța Moșului. De această dată, spațiul va fi amenajat în apropierea Târgului, în zona Muzeului Brukenthal.

Centrul de vaccinare va funcționa chiar începând de mâine, 11 decembrie. „Am făcut tot posibilul să oferim vizitatorilor Târgului cât mai multe opțiuni pentru a avea posibilitatea să se bucure de surprizele pregătite pentru ediția din acest an. Încurajăm vaccinarea dar ne bucurăm în aceeași măsură și de vizitatorii care aleg să se testeze. Important este să savurăm, cu toții, spiritul Sărbătorilor”, mai spune Andrei Drăgan Răduleț. 

Noile modificări legislative intrate recent în vigoare prevăd noi reguli de acces în târg. Autoritățile centrale au decis să permită accesul în perimetrul târgurilor și pe baza unui certificat verde emis pe bază de test rapid, cu termen de valabilitate de 72 de ore, sau pe bază de test antigen, valabil 48 de ore. 

De asemenea, programul Târgului de Crăciun din Sibiu va fi extins, de la ora 21 la ora 22, iar capacitatea nu mai este restricționată la 30%, ci a crescut până la 50% din spațiul disponibil în târg – în loc de 2.500 de persoane, vor putea intra în Târgul de Crăciun 3.750 de persoane.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

@@@

Acum 1 an

Astia ori is prosti, ori se lasa manipulati!
Raspunde

Cristian Sibian

Acum 1 an

Il savuram,il savuram pe Domnul IIsus,daca e sa ne luam dupa lozinca cu spiritul emisa de nenea ala ...Daca zicea magie ma gandeam si la cine ne facea magii de Craciun... ca magii aveau alt rol... Sarmale si alune glazurate fericite! Cu vaccin asortate!
Raspunde

Elzorab

Acum 1 an

Astia se adancesc tot mai tare in rahat. Good for them.
Raspunde

Sibianul

Acum 1 an

Cum sa te lauzi ca a crescut gradul de accesibilitate la 50%, cand la "30%" a insemnat "om in om", efectiv suflai unul pe altul. Am stat 5 minute. Acum permiteți vizitatorilor sa intre si in casutele comercuantilor?
Raspunde

Munteanu

Acum 1 an

Sa savuram? Ce? Preturi mari, nesimtire si seruri dubioase? Savurati voi! Savurare placuta, fariseilor!
Raspunde

Ion

Acum 1 an

Sa savuram spiritul Crăciunului vaccinandu-ne ? Ce mizerie ! Da-ti-i înainte , că nu aveți minte !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus