Miercuri,
28.09.2022
Parțial Noros
Acum
18°C

Campania „Și eu pot să fiu Moș Crăciun” din Copșa Mică, aproape de final. S-au strâns 150 de cadouri pentru copiii din Republica Moldova

Campania „Și eu pot să fiu Moș Crăciun” din Copșa Mică, aproape de final. S-au strâns 150 de cadouri pentru copiii din Republica Moldova

Urmând exemplul celor de la Tăşuleasa Social, care an de an prin proiectul „Camionul de Crăciun”, i-au bucurat cu cadouri frumoase pe toți copiii de la grădinițele şi școlile din Copșa Mică, primăria orașului a organizat în acest an campania „Şi eu pot să fiu Moş Crăciun!” prin intermediul căreia și-a dorit să ajute copiii din orașul Ştefan Vodă, Republica Moldova. 

Proiectul derulat în toate unităţile de învăţământ din oraş a avut un puternic impact, peste 150 de pachete complete s-au strâns până în acest moment pentru copiii din Republica Moldova. Cine dorește să facă o faptă bună și să fie Moș Crăciun pentru copii din Republica Moldova poate participa la acest proiect până în data de 26 decembrie. Următoarea zi, în 27 decembrie, pachetele vor ajunge la copii cu ajutorul unei echipe de pompieri voluntari.

„La acţiunea preșcolarilor s-au adăugat şi câteva persoane fizice din oraş care au dorit să contribuie la acest proiect de suflet. Le mulţumim tuturor celor implicaţi în această campanie umanitară. Cei care mai doresc pot să contribuie pană în data de 26 decembrie 2021 cu pachete complete (se pot asocia chiar 2-3 familii la un pachet) şi să le aducă la Primărie. Pe data de 27 decembrie 2021 pachetele vor fi duse de o echipă de pompieri voluntari în Ştefan Vodă, Republica Moldova”, transmit reprezentanții primăriei Copșa Mică pe pagina de facebook a instituției.

Pachetele strânse de Copşa Mică pentru oraşul Ştefan Vodă conţin două kilograme de zahăr, două kilograme de făină albă, un kilogram de făină de mălai, un kilogram de orez, un kilogram de paste făinoase, un kilogram de fasole boabe, doi litri de ulei, câte patru bucăţi de conserve pateu, carne şi fasole, două paste de dinţi, două periuţe de dinţi, două bucăţi de gel de duş sau şampon, dulciuri, o jucărie şi rechizite.

Sursă foto: Facebook/Copșa Mică

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 459

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus