Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

Primul meci al anului, pentru BC CSU Sibiu - miercuri, în deplasare la Pitești

Primul meci al anului, pentru BC CSU Sibiu - miercuri, în deplasare la Pitești

Galben-albaștrii pleacă la Pitești pentru primul meci al lui 2022. Sibienii se clasează momentan pe locul 12, cu patru victorii din 12 partide disputate în acest sezon. 

Elevii lui Miguel Angel Hoyo vor juca pentru prima dată în actuala ediție de campionat cu cinci jucători străini. CSU a utilizat această formulă în sferturile de finală din Cupa României, însă regulamentul este altul în Liga Națională de Baschet Masculin. Astfel, este de așteptat ca galben-albaștrii să evolueze în anumite formule pe o perioadă mai îndelungată de timp decât s-a întâmplat în dubla pierdută cu CSO Voluntari.

„Se anunță o deplasare dificilă atât prin prisma faptului că se caută cele mai bune opțiuni în ambele faze ale jocului pentru formația din Sibiu având un fundaș, Javion Blake și un pivot, James Padgett, ambii aflați de mai puțin de o lună în țara noastră. Pe de altă parte, este fără îndoială necesară o reacție din partea jucătorilor din rotația de bază, aceștia fiind în continuare liderii și cei care trebuie să impună ritmul.

Totodată este un meci dificil întrucât adversar este una dintre echipele de top ale Ligii Naționale. Chiar dacă a pierdut trei din ultimele cinci partide disputate, toate în compania unor echipe cotate ca favorite la podiumul campionatului în actuala stagiune, echipa din Pitești se evidențiază drept una extrem de rutinată, omogenă și care prestează un joc organizat în ambele faze”, transmit oficialii echipei sibiene.

Rareș Uță va juca pentru prima dată împotriva lui FC Argeș Pitești după ce a petrecut sezonul 2020/21 la această formație. Un alt jucător de la CSU Sibiu care a activat în trecut în alb-violet este lituanianul Justas Tamulis. Acesta a petrecut prima parte a sezonului 2019/20 la echipa din Pitești.

Partida se dispută miercuri (05.01), ora 17, la Sala Sporturilor Trivale. Este prima întâlnire oficială între cele două echipe după confruntarea din playoff-ul LNBM din sezonul precedent. Jocul va fi transmis în direct pe DigiSport și LookSport, respectiv pe FRB TV (YouTube).

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus